Preventass b.v. Veenendaal pensioen

Golfverzekering

Preventass b.v. Veenendaal pensioen

Golfverzekering

Als golfer zorgt u natuurlijk voor een goede uitrusting. U kent de merken en hun onderlinge verschillen. Ook in golfverzekeringen zijn er verschillen. Er zijn standaardproducten én er is een product dat met een uitgebreide dekking perfect aansluit bij de persoonlijke behoeften van de golfer; onze golfverzekering. Onze golfverzekering kan u als recreatief golfer zelfs geld opleveren. U ontvangt namelijk een bonus van € 250,- voor een erkende hole-in-one op een baan met een minimale par van 62.

Voordelen

  • Ruime dekking voor Wettelijke Aansprakelijkheid
  • Dekking tegen verlies, diefstal en schade
  • Al uw golfende gezinsleden op één polis
  • Werelddekking
  • Bonus bij erkende hole-in-one

Dekking

Bij het afsluiten van een golfverzekering kunt u kiezen voor een verzekering individueel op uw naam of voor een gezinspolis. De premie voor de gezinspolis is verassend voordelig; met slechts één meespelend gezinslid bent u al goedkoper uit dan wanneer u voor twee individuele verzekeringen zou kiezen. Omdat de golfverzekering een werelddekking heeft, heeft u alle vrijheid. Dus waar u ook gaat spelen, op uw homecourse in Nederland, in de Algarve, Schotland of Californië, overal ter wereld is de golfverzekering van kracht.

Golfuitrusting

Alle risico’s ten aanzien van de hele golfuitrusting: golfclubs, golftas, golfkar, golfparaplu, golfschoenen, golfhandschoenen, golfregenkleding en zitstok zijn gedekt.

Aansprakelijkheid

Uw aansprakelijkheid als golfspeler is gedekt tot € 250.000,- per gebeurtenis

Kleding

De tijdens het golfspel in het clubhuis achtergelaten kleding is meeverzekerd tot € 500,- per persoon per gebeurtenis.

Wat is niet verzekerd?

Er zijn een aantal situaties die niet onder de dekking van onze golfverzekering vallen. Wij hebben een aantal situaties opgesomd.

Wij bieden onder meer geen dekking bij schade:

  • Welke met opzet is veroorzaakt
  • Die (in)direct verband houd met molest, atoomkernreactie of inbeslagneming en verbeurdverklaring

Wat zijn de kosten?

U kunt snel en makkelijk de premie van de golfverzekering berekenen. Door aan te geven of u een verzekering voor u alleen of voor het hele gezin wilt en het te verzekeren bedrag in te vullen kunnen wij u snel een indicatie van de premie geven.

Tot 10 procent pakketkorting

Als u verzekeringen sluit in 2 of meer rubrieken dan krijgt u pakketkorting. Deze korting kan oplopen tot 10% en is van toepassing op de totale premie.

Wilt u weten welke voordelen Preventass b.v. u kan bieden?
Maak dan nu een afspraak met één van onze adviseurs.