Preventass b.v. Veenendaal pensioen

Kampeerautoverzekering

Preventass b.v. Veenendaal pensioen

Kampeerautoverzekering

Lekker ongebonden van de ene naar de andere plek kunnen trekken. Dat is wat een groot aantal Nederlanders wil. Uiteraard goed verzekerd! Samen met onze verzekeringsadviseurs kunt u uw kampeerautoverzekering helemaal zelf samenstellen. U kiest de dekking die bij u past en betaalt alleen voor de zaken die u wilt verzekeren. Bovendien geldt deze verzekering voor zowel fabrieksgebouwde als zelfgebouwde kampeerauto’s.

Voordelen

 • Voor fabrieksgebouwde en zelfgebouwde campers
 • Schadevrije jaren van uw auto toepasbaar
 • Inboedel en luifel zijn mee te verzekeren
 • No-claim beschermer bij te sluiten
 • Gratis hulpverlening in Nederland en Europa

Dekking

 • WA: Dit is een risico waar u minimaal voor verzekerd dient te zijn; het is dan ook wettelijk verplicht. Uiteraard voldoet deze dekking aan alle eisen die de W.A.M. (Wet Aansprakelijkheidsverzekeringen Motorrijtuigen) stelt. Het verzekerd bedrag voor materiële schade is € 2.500.000,- maximaal per gebeurtenis en voor letselschade € 5.000.000,-. Dit geldt ook voor het rijden met een aanhangwagen of boottrailer. Bij WA geldt geen eigen risico.
 • WA/Beperkt Casco: Bij WA Beperkte Casco is uw kampeerauto verzekerd tegen o.a. brand, diefstal, hagel, storm, ruitbreuk, schade tijdens transport en verduistering.
 • WA/Volledig Casco: In aanvulling op de onder ‘WA Beperkt Casco’ genoemde risico’s bent u bij All Risk ook nog eens verzekerd tegen ander van buiten komend onheil. Zo is uw kampeerauto o.a. verzekerd tegen schade door botsen, stoten, slippen, te water of van de weg raken en tegen kwaadwillige beschadiging.
  Bij alle dekkingen kunt u rekenen op uitgebreide hulpverlening in Nederland en Europa via de Europeesche Hulplijn.

 

Om een verzekering samen te stellen die precies bij uw situatie past, heeft u de keuze uit diverse uitbreidingen:

 • Ongevallenverzekering inzittenden: De kampeerautoverzekering kan worden uitgebreid met een ongevallen inzittendenverzekering. Met deze uitbreiding hebben de verzekerde inzittenden, ongeacht de schuldvraag, recht op een uitkering bij overlijden (€ 15.000,-) of blijvende invaliditeit (maximaal € 30.000,-). De dekking is ook van kracht tijdens het tanken of bij een noodreparatie langs de weg.
 • Schadeverzekering inzittenden:De schadeverzekering inzittenden geeft dekking tegen schade die de bestuurder en passagiers oplopen door een (verkeers)ongeval. Verzekerd is een bedrag van maximaal € 907.560 voor zowel materiële als immateriële schade (waaronder smartengeld), ongeacht de schuldvraag
 • Verhaalsrechtbijstand:In het verkeer zijn we kwetsbaar. En daar ontstaan ook de meeste conflicten. Met de verhaalsrechtsbijstand heeft u recht op juridische steun als u betrokken raakt bij een geschil in het verkeer
 • No-claim beschermer: Wanneer u schade veroorzaakt valt u normaliter terug in uw no-claim kortingspercentage. De No-claim beschermer voorkomt dit en zorgt ervoor dat uw kortingspercentage gelijk blijft. En dat betekent: na één schuldschade in een kalenderjaar, geen premieverhoging als gevolg van schade.

Wat is niet verzekerd?

Er zijn een aantal situaties die niet binnen de dekking van onze kampeerautoverzekering vallen. Wij hebben een aantal situaties voor u opgesomd.

 

Uitgesloten van de WA dekking is onder andere schade:

 • Als gevolg van slijtage of door nadeel wegens het niet kunnen gebruiken van de kampeerauto
 • Aan de kampeerauto zelf en aan vervoerde zaken
 • Veroorzaakt door hen die niet zijn gemachtigd gebruik te maken van de kampeerauto

 

Uitgesloten van de WA Beperkt Casco en WA Volledig Casco dekking is onder andere schade:

 • Aan de aanhangwagen die op grond van de W.A.M. wordt geacht deel uit te maken van de kampeerauto
 • Wanneer verzekerde niet de normale voorzichtigheid in acht heeft genomen om diefstal te voorkomen

Wat zijn de kosten?

U kunt de premie van de kampeerautoverzekering snel en makkelijk berekenen. Aan de hand van een aantal in te vullen gegevens kunnen wij u snel een indicatie van de premie geven.

Tot 10 procent pakketkorting

Als u verzekeringen sluit in 2 of meer rubrieken dan krijgt u pakketkorting. Deze korting kan oplopen tot 10% en is van toepassing op de totale premie. Sluit u een aanvullende dekking voor uw kampeerautoverzekering dan krijgt u wel de korting, echter deze verzekeringen tellen niet mee voor het aantal rubrieken.

Wilt u weten welke voordelen Preventass b.v. u kan bieden?
Maak dan nu een afspraak met één van onze adviseurs.