Preventass b.v. Veenendaal MKB-pakket

Persoonlijke ongevallenverzekering

Preventass b.v. Veenendaal MKB-pakket

Persoonlijke ongevallenverzekering

Een (klein) ongeluk brengt vaak grote financiële gevolgen met zich mee. Denk maar aan de kosten die blijvende invaliditeit of overlijden met zich meebrengen. Dan zorgt de gezins- en persoonlijke ongevallenverzekering van Preventass b.v. voor een financiële, vooraf overeengekomen vergoeding.

Wanneer u een ingevuld en ondertekend schadeformulier naar ons opstuurt, zullen wij de schade in behandeling nemen.

Mocht het voorkomen dat de schade aan het voertuig dusdanig groot is en er gebruik gemaakt moet worden van sleephulp, kunt u hiervoor 24 uur per dag contact opnemen met Centraal Meldpunt Alarmdiensten, welke bereikbaar zijn op telefoonnummer 0900-8840. Hiervoor verwijzen wij u ook naar uw groene kaart.

Voordelen

  • Kies de dekking die bij u past: combinatie één, twee of drie
  • Keert ook uit na een ongeval als u al een uitkering krijgt via een andere verzekering of instantie
  • Wereldwijde dekking

Dekking

De gezins- persoonlijke ongevallenverzekering van Preventass b.v. heeft een wereldwijde dekking. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, in werktijd én in vrije tijd. De verzekering keert uit als u door een ongeval blijvend letsel oploopt of komt te overlijden. Bijzonder is dat er ook een uitkering zal plaatsvinden als er sprake is van een ongeval dat is ontstaan door een ziekte. Denkt u bijvoorbeeld aan een val van de trap door flauwvallen. Afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen voor een persoonlijke ongevallenverzekering of voor een gezinsongevallenverzekering. Er kan gekozen worden uit drie combinaties die verschillende bedragen uitkeren bij overlijden en blijvende invaliditeit.

  • Combinatie 1 Overlijden € 5.000,- Blijvende invaliditeit € 25.000,-
  • Combinatie 2 Overlijden € 10.000,- Blijvende invaliditeit € 125.000,-
  • Combinatie 3 Overlijden € 20.000,- Blijvende invaliditeit € 200.000,-

Wat is niet verzekerd?

Er zijn een aantal situaties die niet binnen de dekking van onze gezins-persoonlijke ongevallenverzekering vallen. Wij hebben een aantal situaties voor u opgesomd.

Wij bieden geen dekking bij onder meer schade waarbij het ongeval dat de verzekerde is overkomen het gevolg is van of mede is veroorzaakt door:

  • Het besturen van een motor of bromfiets
  • Het deelnemen aan jachtactiviteiten
  • Grove roekeloosheid

Wat zijn de kosten?

U kunt de premie voor de gezins-persoonlijke ongevallenverzekering snel en gemakkelijk berekenen. Aan de hand van de gewenste te verzekeren bedragen kunnen wij u snel een indicatie van de premie geven.

Wilt u weten welke voordelen Preventass b.v. u kan bieden?
Maak dan nu een afspraak met één van onze adviseurs.