Preventass b.v. Veenendaal header

Rechtsbijstandverzekering DAS

Preventass b.v. Veenendaal header

Rechtsbijstandsverzekering DAS

Het leven zit vol onverwachte risico’s. Ook u kunt in een conflict raken waarbij u juridische hulp nodig bent. Als er een probleem ontstaat, vraagt u zich af waar u recht op heeft en hoe u dat krijgt. Dan is het fijn om te weten dat u goed verzekerd bent met de rechtsbijstandverzekering van Preventass bv. Sluit uw (de) rechtsbijstandsverzekering (van Preventass b.v.) dus tijdig af, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Voordelen

  • Uitgebreide dekking
  • Verschillende dekkingen voor passende, juridische ondersteuning en advies op maat
  • (U kunt met al uw vragen terecht bij) Ervaren juristen

Dekking

Onze rechtsbijstandverzekering dekt de financiële gevolgen van een juridisch conflict. Er zijn verschillende dekkingen waar u voor kunt kiezen:

 DAS voor iedereen

Iedereen heeft recht op juridische ondersteuning. Met DAS voor iedereen verzekert u zich van juridische hulp in de meest voorkomende conflictsituaties. Zaken rondom verkeer en vakantie, ontslag en (ver)koop, huur, verbouwing van de woning zijn gedekt.

DAS uitgebreid

Op het werk, rond uw huis, bij uw aankopen of met de familie. Op het moment dat er een juridisch probleem ontstaat, wilt u dit zo snel mogelijk oplossen. Dan is het geruststellend te weten dat de juristen van DAS achter u staan. Bij verreweg de meeste conflicten biedt DAS juridische bescherming. Zaken rondom werk en inkomen, verkeer en vakantie en wonen en aankopen zijn gedekt. Ook is het mogelijk om voor een pluspakket te kiezen. Deze biedt de meeste complete juridische bescherming voor u en uw gezin. Zaken rondom werk, verkeer en wonen, vermogensbeheer en fiscale zaken en mediation bij echtscheiding zijn gedekt.

55+ dekking

U bent dan wel gestopt met werken, maar u heeft het vast drukker dan ooit. DAS voor 55-plussers beschermt u tegen juridische zorgen, zodat u kunt blijven genieten van het leven. Zaken rondom een 2de huis of vakantiewoning, pensioen en vrijwilligerswerk en beleggingen en fiscale zaken zijn gedekt.

Verkeersdeelnemers

Zodra u een voet buiten de deur zet, bent u al een verkeersdeelnemer. In het verkeer zijn we kwetsbaar. En daar ontstaan ook de meeste conflicten. Want krijgt u alle schade, materieel en persoonlijk wel vergoed? Uw jurist bij DAS gaat voor u aan de slag, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Het is ook mogelijk om voor een pluspakket te kiezen. Als u kiest voor het pluspakket verkeersdeelnemers dan wordt uw verkeersdekking uitgebreid tot de gehele wereld. En naast verkeersdekking voor uw hele gezin heeft u dan ook recht op direct en onbeperkt telefonisch advies rond alle juridische vragen en/of conflicten.

Wat is niet verzekerd?

Er zijn een aantal situaties die niet onder de dekking van onze DAS rechtsbijstandverzekering vallen. Wij hebben een aantal situaties voor u opgesomd.

Wij bieden onder meer geen dekking aan schade:

  • In fiscale of fiscaalrechtelijke geschillen met (overheid)instanties. Hieronder vallen ook geschillen over heffingen en heffingsvrije hoeveelheden, retributies, bijdragen, leges, invoerrechten en accijnzen
  • Waarbij de verzekerde voor behartiging van zijn belangen aanspraak kan maken op een aansprakelijkheidsverzekering

Wat zijn de kosten?

U kunt de premie voor de rechtsbijstandverzekering snel en gemakkelijk berekenen. Aan de hand van de gewenste dekking kunnen wij u snel een indicatie van de premie geven.

Tot 10 procent pakketkorting

Als u verzekeringen sluit in 2 of meer rubrieken dan krijgt u pakketkorting. Deze korting kan oplopen tot 10% en is van toepassing op de totale premie.

Aantal rubrieken Korting
2 5%
3 7,5%
4 10%

Wilt u weten welke voordelen Preventass b.v. u kan bieden?
Maak dan nu een afspraak met één van onze adviseurs.