Preventass b.v. Veenendaal pensioen

Vacatures

Preventass b.v. Veenendaal pensioen

Acceptant volmacht bedrijf

Over Preventass B.V.
Preventass B.V. als onafhankelijk intermediair, bemiddelt en adviseert op het gebied van particuliere- en zakelijke verzekeringen, hypotheken, individuele pensioenen en bancaire producten. Wij zijn landelijk actief met als specialisme transport en logistiek. De basis van onze dienstverlening is een sterke persoonlijke benadering en is gericht op het opbouwen en onderhouden van een langdurige adviesrelatie met de klant. De pijlers van onze dienstverlening zijn vakbekwaamheid, betrokkenheid en kwaliteit. Preventass  B.V. is onderdeel van Assuradeuren Gilde B.V. waarbij meer dan 150 zelfstandig werkende intermediairs zijn aangesloten. Het aantal samenwerkende intermediairs groeit nog steeds.

Functiebeschrijving
Voor ons volmacht bedrijf zijn we op zoek naar een fulltime (32-40 uur) acceptant voor zakelijke verzekeringen. De volmacht geldt voor 15 verzekeringsmaatschappijen en wordt nog steeds uitgebreid. Binnen het volmachtbedrijf worden verzekeringsproducten ontwikkeld en beheerd voor onze klanten. Als acceptant ben je mede verantwoordelijk voor acceptatie, verwerking en registratie van verzekeringen die binnen het volmachtbedrijf afgesloten worden.

Wat verwachten wij van jou?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Verzekeringservaring als acceptant of commercieel medewerker bij een verzekeringskantoor en/of volmachtbedrijf
  • In het bezit van WFT Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk
  • Communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk
  • Enthousiast, proactief, punctueel en flexibel
  • Ervaring met ANVA
  • Je bent zelfstandig, maar werkt ook graag samen met je collega’s

Arbeidsvoorwaarden
Preventass B.V. biedt je een uitdagende functie met een prettige werksfeer in een enthousiast en servicegericht team. Je hebt als medewerker van Preventass B.V. uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden welke af te stemmen zijn op basis van persoonlijke kennis en ervaring.

PERSOONLIJKE GEGEVENS:

Naam *
Tussenvoegsel(s)
Achternaam *
Email *
Telefoonnummer *
Typ hier je motivatie of voeg een bijlage toe:
Upload uw bestanden:
Motivatie (niet verplicht)
CV (verplicht) *